WEB DESIGN – DIN HJEMMESIDE

WEB DESIGN - Ø LIV VISUELT VÆRKSTED

Din hjemmeside er din identitet

Har du en hjemmeside? For hvordan kommunikere, hvis man ikke har et kommunikationsredskab? stort set alle moderne virksomheder og institutioner bruger en hjemmeside til til at kommunikere med.

I dag er en hjemmeside ikke nødvendigvis det første sted,  dine kommende kunder møder din virksomhed.

Sandsynligheden for, at det er på et socialt netværk, bliver stadig større i takt med, at flere og flere bruger Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn dagligt.

*Og det er godt nyt for din hjemmeside!

Det betyder nemlig, at vi kan designe en relativt statisk hjemmeside, som har til opgave at lede kommende kunder ind på dine sociale profiler.

I ‘gamle dage’ skulle alle nyheder og alle ændringer ind på din hjemmeside. Det betød måske, at du skulle logge ind i et maskinrum, hvis bare der skulle ændres det mindste.

Eller det betød, at du skulle betale dig fra det!

Betyder det så, at din hjemmeside er ligegyldig?

Nej, nej og atter nej! Din hjemmeside er vigtigere end nogensinde. Den er nemlig dit virtuelle visitkort.

De sociale medier er flygtige – og dermed gode til at formidle det, der sker lige her og nu. Så snart der er noget nyt på tapetet, er det dét, der vises først i feed’et.

Derfor skal du have noget, der repræsenterer dig, som er uforanderligt og statisk. Og det er her, din hjemmeside kommer ind i billedet.

Din hjemmeside er nemlig din identitet.

Design følger funktion

Jeg vil gerne have, at dit kommende webdesign kommer til at afspejle din virksomheds brand og værdier, både i tekst, i billedstil og i brugen af ikoner og andre elementer.

Et uprofessionelt og dårligt webdesign får nemlig ofte brugeren til at søge videre.

Jeg forfatter tekster, som søgemaskinerne er glade for og jeg sørger for at SEO-optimere din hjemmeside. Endvidere kan jeg yde rådgivning omkring Google Adverts.

Jeg har hele tiden formålet med din hjemmeside for øje. Den skal jo gerne afspejle, hvad du gerne vil have brugeren til at gøre. Måske vil du allerhelst have, at en potentiel kunde ringer til dig. Så er det jo dét, vi skal have ham til.

Derfor vil jeg ikke komme med en pris på en hjemmeside, inden vi har talt sammen. Vi skal jo tænke tekst, billeder og grafik ind også. Men tøv ikke med at kontakte mig, så vi kan få afdækket dine online behov.

Bjørg


Jeg arbejder normalt i WordPress. Her er man i hus hos verdens største og måske bedste CMS-system, der gør det let at opdatere siden.

Det gør også webdesignet smukt på alle platforme og kan tilgås fra computere, smart phones og tablets. Og det kan tilgås af alle med flair for hjemmesider. Det vil sige, at jeg ikke er uundværlig. Heldigvis.


Kontakt mig

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtende snak om, hvad jeg kan tilbyde af forskellige muligheder i dit forestående visualiseringsprojekt!


Design manual

DESIGN MANUAL - Ø LIV VISUELT VÆRKSTED

Fotografering

STEMNINGSSKABENDE BILLEDER SÆLGER DINE PRODUKTER

TRYKSAGER

WEBDESIGN -TRYKSAGER - Ø LIV VISUELT VÆRKSTED

Social Media Management

SOCIAL MEDIA MANAGEMENT - Ø LIV VISUELT VÆRKSTED

IVÆRKSÆTTER

IVÆRKSÆTTER - Ø LIV VIRTUELT VÆRKSTED

PROJEKTLEDER

PROJEKTLEDER - Ø LIV VISUELT VÆRKSTED, ÆRØ - BJØRG KIÆR

Kontakt mig – så får vi i første omgang en uforpligtende snak om, hvad jeg kan tilbyde dig i din virksomhed.


TILBAGE TIL FORSIDEN - VISUELT VÆRKSTED


©Ø LIV

Visuelt Værksted | Lilletorv Ærø ApS

Bjørg Kiær | @visueltvaerksted